Resultater fra evaluering av KK Tropp 2013

Resultater fra evaluering av KK Tropp 2013

Etter en lang sommerferie kan vi endelig legge frem resultatene fra evalueringen av KK Tropp 2013. Vi fikk inn 19 svar –  noe som er langt under det vi håpet på.

Svarene var ganske likt de inntrykkene kretsstyret selv har og ser mye som fungerte godt og klare forbedringspunkter og ting som må passes på.

Kretskonk-101

Vi i kretsstyret er fornøyd med måten evalueringen fungerte på, dog så ser vi at vi må bli klarere på å gi informasjon om hvem som kan være med å evaluere og reklamere mer for det under arrangementet. Resultatene fra evalueringen vil bli brukt ved planleggning av neste KK Tropp.

Det er ønskelig at alle større arrangementer i ØØK skal evalueres på denne måten, dette for å få stadig bedre arrangementer.

Resultatene fra evalueringen kan du finn her: Kretskonurranse tropp 2013  (navn og e-poster er tatt bort fra reslutatene)

Det er også trukket en vinner blandt de 16 som oppga sin epost adresse. Vi brukte nettstedet RandomPicker for at ting skulle gå rett for seg. Vinneren av et gavekort på 300 kr fra speider-sport er Linn Elina Skjerven fra Askim speidergruppe, du vil få gavekortet i posten.

Stengt for kommentarer.