Sosial Ledersamling i Askim

Sosial Ledersamling i Askim

Opplev speiding og fellesskap i romsåsen

Nå er sommeren snart her og vi i Askim Speidergruppe og lederombudet har gleden av å invitere alle rovere og ledere i Østre Østfold Krets til Sosial Ledersamling i Romsåsen!

Hva: Sosial ledersamling for ØØK
Når: Fredag 13.juni klokken (17:00) 18:30 – 21:30
Hvor: Romsåsens gruver, Askim. Veibeskrivelse finner dere på askimspeidergruppe.no (menyen på høyre side – veibeskrivelser).
Påmelding: Personlig eller gruppevis på mail til leder@ook.no. Skriv hvor mange som kommer på kurset og hvor mange som kommer på ledersamlingen.
Frist: Søndag 8/6 klokken 23:59
Pris: Egenandelen er 100,- / deltaker. Betales personlig eller gruppevis til konto 1100 30 33076 (merk med ledersamling + navn/gruppe)

Program

Vi ønsker å legge opp til en ledersamling som er både sosial, spennende og med litt påfyll av speiderkunnskaper. Romsåsens gruver er Askim Speidergruppes arena for alle mulige arrangement og aktiviteter. Gruppens medlemmer bruker området for egne speidermøter, gjennomfører et stort antall «eventer» hvert år og er også ansvarlige for videreutviklingen av området. Vi ønsker å vise hva vi har gjort og gi inspirasjon til kretsens ledere og rovere som ønsker å gjøre tilsvarende prosjekter.

17:00 – BonIMG_0471usaktivitet – Vi har avtalt med Dutch Oven Henry (han som holdt kurs på Stavanger 2013). Han kommer til Romsåsen og gir et spennende kurs i bruk av Dutch oven. Her ønsker vi alle som har mulighet til å stille litt tidligere velkommen til en meget lærerik kurs. Vi har som tatt dette kurset tidligere er meget fornøyde og kommer til å bli med også denne gangen!

18:30 –  Oppstart ledersamling / Demo av Dutch Oven – Ledersamlingen starter med en liten demo / kort kurs i bruk av Dutch Oven for alle deltakere.

Kan man bruke speidermetoden i gruver? – Selvfølgelig kan man drive speiding også i nedlagte gruver fra 1870-tallet. Vi viser og forteller litt om hva og hvordan

Omvisning og action – Det blir selvfølgelig mulighet til å se seg om i og utenfor gruvene. I tillegg kan de som ønsker prøve noen av våre litt mer action-pregede aktiviteter (hva med zip-line?).

Masse god mat – Vi spiser all den gode maten som Henry og de som har vært på kurs har laget for oss!

Ta med

  • Godt humør
  • Klær for å være inne i gruvene, som tåler litt (det er kaldt og fuktig i gruvene)
  • Last ned informasjon HER

Spørsmål?

Kontakt lederombudet Øystein (leder@ook.no) eller gruppeleder i Askim Michael (michael@askimspeidergruppe.no) hvis det er noen spørsmål.

Stengt for kommentarer.