Hvordan melde på deltagere til kretskonkurransen for tropp 2016

Hvordan melde på deltagere til kretskonkurransen for tropp 2016

Gå til https://min.speiding.no/activities/view/886 og gjør følgende.
Du må ha riktig tilgang i min.speiding for å kunne gjøre dette. Gruppe og tropp burde ha tilgang til dette. Hvis du mangler tilgang – ta kontakt med forbundkontoret for hjelp.

Oppdatering 16.03.16: Denne løsningen går ut i fra at man har fordelt troppspeiderne i riktige patruljer. Hvis dere ikke har gjort det så kan man sende en mail med fordeling pr. patrulje til tropp@ook.no – dere må allikevel melde speiderne på via min.speiding.no

pamelding01
Skriv inn navn på din gruppe og trykk «Vis registrering»
pamelding02
Trykk på «Av- og påmelding» for å velge speidere som skal være med
pamelding03
Velg hvilke brukere som skal være med på venstre side (1) Du vil se listen oppdateres på høyre side (2) Trykk så «Save Changes» / «Lagre endringer» (3)
pamelding04
For å melde inn postmannskap så trykker du på arkfanen «annet» (1) Skriv inn navn og telefonnr til de som skal være postmannskap i felt Postmannskap (2) Hvis du ønsker å gi oss annen info vi trenger for å gjør ting perfekt så skriv det inn i feltet merket (3) Husk å trykke «Lagre endinger» (4)

Hvis du ønsker å melde på flere eller avmelde speidere så gjør følgende:

pamelding05
Velg «Av- og påmelding»

 

 

Skal du melde av speidere - gjør det ved å trykke på "Merk for avmelding" (1) Skal du melde på flere trykk på "Merk for påmelding" (3) Husk å trykke "Save changes" / "Lagre endringer" (2) når du er ferdig med å redigere
Skal du melde av speidere – gjør det ved å trykke på «Merk for avmelding» (1)
Skal du melde på flere trykk på «Merk for påmelding» (3)
Husk å trykke «Save changes» / «Lagre endringer» (2) når du er ferdig med å redigere

Har du problemer eller ønsker mer hjelp – send en epost til tropp@ook.no med alle deltagere (inkl medlemsnummer) så skal jeg hjelpe deg.

Stengt for kommentarer.