Lyst på en ny utfordring?

Lyst på en ny utfordring?

Det er mindre enn 2 uker igjen til årets kretsting for ØØK. Valgkomiteen ledes av Greir S. Larsen i Borg speidergruppe, men alle gruppeledere i vår krets er medlemmer.

Vi søker frivillige ledere og rovere som kan tenke seg å bli med i kretsstyret eller stille som vararepresentanter. En spennende og utviklende oppgave som alle bør prøve. Vi stiller ikke noen krav på tidligere erfaring, sittende medlemmer i styret vil lære opp de som tilkommer!

I tillegg ser vi etter et nytt lederombud. Lederombudet har ansvar for koordinering av ledertrening i kretsen + sosial ledersamling i juni. En viktig, men ikke altfor tidskrevende oppgave. Noen som stiller?

Gi beskjed til Geir (geir@finansforvaltning.net) eller egen gruppeleder hvis du er interessert eller har tips om noen vi bør spørre

Oversikt over ledige verv ØØK –Valg ØØK 2017 v2

Stengt for kommentarer.