Vandrertur #6 29.09 – 01.10

Vandrertur #6 29.09 – 01.10

Speiderombudet har igjen gleden av å be alle vandrere i kretsen på tur. Denne gangen er tema for turen «Hyttekos og brobygging». Turen blir som vanlig lagt opp til å passe for de alle fleste; gi litt utfordring, litt lærdom og masse hygge.

Som vanlig så skal vi ha en natt på hytte og en #nattinaturen. Lørdag og søndag blir stort sett tilbrakt ute uansett vær.

Når: Fredag 29. september klokka 19:00 til søndag 1. oktober klokka 12:00

Hvor: Oppmøte på Skrabberud – kart her: https://goo.gl/xUDSsN

Hvem: Alle troppspeidere i kretsen som går på ungdomsskolen.

Påmelding: Individuelt søknadsskjema på: https://goo.gl/dODZyF. Absolutt siste frist for levering 20. september kl 21:00. Maks 18 plasser, det er i utgangspunktet «førstemann til mølla». Ved flere enn 18 søkere vil plasser bli fordelt for å sikre flest mulig grupper og nye deltagere. Man får beskjed om plass innen 22.09.17

Pris: Gratis. Men det er som vanlig et «noshow» gebyr på 500 hvis man unlater å møte opp (Sykdom er godkjent fravær – men må meldes fra om 12 timer i forkant)

Spørsmål: Rettes til Øystein: tropp@ook.no

Pakkeliste: Blir gjort tilgjengelig på ook.no og sendt ut til deltagere senest 22. september. Siden vi skal bygge broer så er greit med klær som tåler en «støyt».

Invitasjon til å dele ut finner du her: Invitasjon

Stengt for kommentarer.