Høstforum 2018

Høstforum 2018

I år blir 3. gang vi arrangerer høstforum, og denne gangen skal vi til Askim. Høstforum har som mål å involvere de yngre medlemmene i kretsens demokratiarbeid og gi dem en reell sjanse til å påvirke vår fokus og videre arbeid. Det blir en miks av gode samtaler, interessante workshops, nye speideropplevelser og litt historie!

Kretsstyrets ønske, etter beslutning i Utvidet Kretsstyre Møte, er at flest mulig av kretstingets saker blir diskutert og om-forent på høstforum. Dette for å gi de yngre en trygg og hyggelig arena for å involvere seg i sakene.

Gi oss beskjed hvis det er noe spesielt du eller din gruppe ønsker å ta opp. De saker vi har planlagt frem til nå fremkommer av invitasjonen. Som du kan se så mangler vi noen personer til å ansvare for enkelte workshops – si ifra hvis du har mulighet å hjelpe til!

Pris
0,-
Høstforum er gratis for alle deltakere, men påmeldte som ikke møter opp blir belastet med et no-show gebyr på kr 250,-/speider for å dekke påførte omkostninger.  Sykdom er gyldig fravær men må meldes ifra før arrangementet starter for å slippe gebyr.

Tid/dato
Lørdag 13/10 klokken 11:00 til søndag 14/10 klokken 14:00

Sted
Askim Museum (Museumsveien 17, Askim)

Overnatting
Overnatting ute på vikingplassen i eget telt. Mulighet for (begrenset) innendørs overnatting ved spesielle behov – si ifra ved påmelding.

Påmelding
Gruppevis forhåndspåmelding snarest mulig – https://goo.gl/forms/7OBHcyL8XpwWhDdI2

Påmeldingen lukkes og blir bindende fredag 5/10 klokken 23:59

Merke
Selvfølgelig får alle som blir med merke!

Stengt for kommentarer.