Kretsting

Kretsting

Endelig kretsting!

Etter en lang og deilig juleferie er det endelig kretsting for oss speidere og ledere i Østre Østfold Krets! Vi møtes på speiderhuset i Rakkestad (Ulveveien 25, 1890 Rakkestad) lørdag 2. februar.

Alle sakspapirer og annen viktig informasjon blir lagt ut
fortløpende her på våre websider. Send mail til kretsleder@ook.no hvis det er noen feil, mangler eller evt. dokumenter du savner. Husk å lagre alle dokumenter på PC, nettbrett eller skriv ut før du kommer på tinget. Kretsen kommer ikke til å skrive ut sakspapirer!

Påmelding skjer gruppevis via min.speiding.no. Endelig påmeldingsfrist er torsdag 31.januar. I påmeldingen angir du hvilke som kommer, om de er delegater eller observatører + evt. matallergier vi må ta hensyn til.

Frist for innsendelse av saker er lørdag 26.januar. Kretsstyret har arbeidsmøte på søndag 27.januar, og kommer da til å behandle evt. innkomne saker.

Deltakelse

(fra NSF lover, § 2-3-2) Gruppenes representanter til kretsting: Gruppeleder og én valgt representant for hver påbegynte ti betalende medlemmer i henhold til siste årsmelding. Det velges også vararepresentanter. Vararepresentant for gruppeleder velges i og blant gruppestyrets medlemmer.

Minst 1/3 av gruppens valgte representanter skal være 25 år eller yngre ved utgangen av det kalenderåret kretstinget møtes. Dersom gruppen ikke har representanter som er 25 år eller yngre, mister gruppen disse stemmene på kretstinget.

Program

10:00 Åpent for innsjekk
10:30 Kretstinget starter
12-13 Lunsj / kake
13:00 Fortsettelse kretsting
ca 15 Avslutning

Valg

Christian Tefre fra Tomter speidergruppe (ctefre@gmail.com) og Bjørnar Kjellmann fra Spydeberg speidergruppe (bjkjell@gmail.com) er vår valgkomite. De arbeider hardt med å finne gode kandidater til å fylle følgende verv:

  • Styremedlem kretsstyret (2 personer)
  • Varamedlem kretsstyret
  • Småspeiderombud
  • Speiderombud
  • Roverombud
  • Lederombud
  • Et nytt medlem til neste års valgkomite

Jeg skal nå avlive myten om at det å si ja til ett verv kan være litt skummelt. For det er det ikke. Jeg kan personlig fortelle om hyggelige møter med latter, moro og mye glede. Samt at man kan lære mye av et slikt verv. Selv vokste jeg mye den perioden jeg satt i styret.

Christian Tefre, tidligere kretsleder ØØK

Ta kontakt med Christian eller Bjørnar hvis du kan tenke deg å kandidere til et av verven. Eller du kanskje kjenner noen som du mener passer og som valgkomiteen skal ta kontakt med!

Jon Gunnar ønsker velkommen til Rakkestad Speiderhus!
Stengt for kommentarer.