Invitasjon til topptaukort -kurs på Kvernmoen

Invitasjon til topptaukort -kurs på Kvernmoen

Alle større speiderarrangementer på Kvernmoen i 2018 benyttet seg av klatretårnet. Vi ønsker å tilby flere muligheten til å benytte dette. Da må noen ha topptaukortet på plass, noe som er et minstekrav for å benytte det og ha ansvar for å sikre andre.

Vi er så heldige å ha samarbeid med interessegruppen: Ut og ned ,som har arrangert klatring i forbindelse med speiderarrangement på Kvernmoen. Tidligere også på Ingelsrud og på store leire og arrangementer. Roar Holen fra Follebu vil være hovedinstruktør.Han er en erfaren klatrer og instruktør. Vi må ha minst 6,  maks 12 deltakere for å arrangere kurs.

Kurset holdes lørdag 27 april – til søndag 28.april.

Invitasjonen går ut til brukere av Kvernmoen, speidergrupper i Østre Østfold krets og skoler som bruker Kvernmoen ofte.

Kurset starter kl 10.00 på lørdag og holder på frem til 17-18.00 på lørdag. På søndag starter vi kl. 10.00 og avslutter med  m/prøver ferdig kl.13.00. Kurset baserer seg på topptaukort fra klatreforbundet. Se bestemmelser for topptaukort og topptaukort-prøven på siden til Norges klatreforbund. Dvs.: ferdig tau på toppen av veggen for sikring i klatreveggen.I tillegg tas dette med sikker rigging på klatring og rappelering spesifikt for tårnet på Kvernmoen.

Som på tidligere kurs baseres det på at deltakerne selv har med mat til helga, grillmulighet vil det være,samt kjøkken mulighet. Overnatting er frivillig,men her er det plass nok.

Kostnad: Speiderledere/rovere kr. 500.- andre kr. 700.-

Vi i ØØK mener dette kurset er et godt tilbud og ønsker å vise vår støtte. Alle medlemmer i Østre Østfold Krets som gjennomfører kurset og avlegger godkjent prøve får kr. 300,- refundert fra kretsen.

Marianne Stensland, lederombud ØØK

Påmelding til: dagrlund@gmail.com innen 1.april. Vi booker plass etter som påmeldingen kommer inn, og alle får beskjed etter 1.april om de får plass på kurset.

I tillegg kommer registreringsavgift 200.- til klatreforbundet dersom man vil registrere seg og få Topptaukort.

Velkommen til kurs!!

Stengt for kommentarer.