Snart klar for WSJ19

Snart klar for WSJ19

Nå er det ikke lenge til vi reiser til World Scout Jamboree 2019. Det flere av oss fra ØØK som reiser og vi er så heldig at vi har blitt sponset av kretsen. Siden de er snille å gir oss penger så skal vi legge ut en dagbok fra leiren her. Dagene blir fordelt utover oss som er med på leiren.

Vi reiser 17. og 18. juli og frem til da er det bare å pakke ned alt vi trenger å ha med. Ut i fra informasjonen vi har fått fra Pute (sjefen for troppene) som allerede er i USA så kan vi la lue og votter ligge hjemme.

Skrevet av Øystein

En kommentar til «Snart klar for WSJ19»

  1. Vi gleder oss til spennende reisebrev fra kretsens WSJ deltakere. Dette blir helt sikkert en historisk speideropplevelse dere kommer til å huske i mange år fremover!

Stengt for kommentarer.

Stengt for kommentarer.