Leirliv

Leirliv

Tekst og bilder: Signe Hagen Næsje

Onsdag 24.juli | Dagen startet med flaggheis og frokost før turen gikk opp til Mount Jack. Det var rundt en halvannen time å gå opp til toppen. Det var et enormt aktivitetsområde på toppen der vi gikk rundt og gjorde forskjellige ting. En av aktivitetene var Spartan Race, som var en løype med forskjellige hindre som man skulle løpe gjennom. Ganske gjørmete var det også, men medaljen du fikk da du gjennomførte gjorde skitten verdt det. 

Foto: Signe Hagen Næsje

Etter noen timer med aktiviteter gikk turen ned igjen. Etter en kjapp dusj (veldig kjapp, vannet er iskald og trikset er å finne ut hvordan man kan bruke minst vann og samtidig få såpen til å skumme). Man våkner bra opp etter å dusje, men etter en lang dag med gåing er man fortsatt ganske slitne, og resten av kvelden ble brukt til middag og merkebytting. 

Torsdag 25.juli | Flaggheis og frokost ble igjen starten på en fantastisk dag, før troppen delte seg i to grupper. 20 personer, inkludert meg, hadde fått billetter til rafting, så vi dro av gårde i 11-tiden. Resten delte seg i litt mindre grupper, der noen tok med seg så og si hele troppens beholdning av powerbanker for ladning, mens andre gikk opp til The Barrels for å prøve hagleskyting (som var veldig gøy, hilsen Cathinka). 

Foto: Signe Hagen Næsje

De eventyrlystne rafterne kom hjem ganske sent, der resten ventet på dem med et herremåltid bestående av pølse i brød. Etter en lang dag med action smakte det veldig godt. Senere på kvelden var det konsert for subcampene A og B, i tillegg til et eget telt for merkebytting. 

I morgen venter Culture Day, der vi norske speidere skal diske opp med sveler og tradisjonelle, norske leker. 

Stengt for kommentarer.