Vandrertur #9.3 – «Likes for likes» – 25. -27. 09

Vandrertur #9.3 – «Likes for likes» – 25. -27. 09

Så er det endelig høst igjen og speideren starter så smått opp igjen. Vi fortsetter sukkessen med 13-16 arrangement i kretsen. Denne gangen skal vi tilbake på tur til Skrabberud med taco, kortspill, leirbål, og gamle og nye venner.

Covid-19/ Korona info: Vi gjør hva vi kan for å gjøre denne turen trygg for alle deltagerne, så det blir tur så sant vi har lov. For at vi skal overholde «meter’n» best mulig av tiden så skal alle sove ute begge netter i enkeltmannstelt, under tarp alene eller i hengekøye – vi har hengekøyer og tarps til utlån for de som ikke har dette. Vi kommer til å ha camp rett ved hytten vi skal være på. Det er også viktig at alle speidere har med Antibac som de kan bruke under aktivetetene, ved måltider vil vi ha løsninger for håndvask og felles antibac.

Tema: Alle vandrerturer har et tema; alt fra «Turen er ikke over før du sitter hjemme i dusjen og gråter» til «Vann er vått og kaldt». Denne gangen er tema «Likes for likes» – vi skal lære å ta gode bilder på tur med mobil og kamera. På lørdagen får vi besøk av Marius som er en god fotograf og gammel speider, han skal lære oss en del tips og triks. Deltagerne vil få oppgaver de skal løse. Selvfølgelig skal vi også kose oss, slappe av og spise god mat. Det blir ikke veldig mye gåing og slossing med pinner på denne turen 😉

For hvem: Troppsspeidere* fra ØØK som går på ungdomsskolen. *Hvis turen ikke fylles opp av troppsspeidere så kan også rovere også være med.

Hvor: Skrabberud Speiderhytte – kart https://goo.gl/UiyhhL – husk 40 kr til bom, vipps funker sånn ca.

Når: Fredag 25.09.20 kl 18:43 – søndag 27.09.20 kl 12:03

Pakkeliste: Vanlig utstyr for å sove og være ute om høsten, uansett vær. Har du et kamera du vil ta med så gjør gjerne det og – jeg kan ikke forstå at jeg skriver dette – ta med mobilen din (med lader). Utfyllende pakkeliste blir sendt til eposten du melder deg på med.

Pris: Gratis. Men det er som vanlig et «noshow» gebyr på 500 kr. hvis man unnlater å møte opp (Sykdom er godkjent fravær – men må meldes fra om i forkant)

Spørsmål: Rettes til Øystein: oystein@askimspeidergruppe.no

Påmelding: Individuelt søknadsskjema her: http://bit.ly/vandrer93 Absolutt siste frist for levering er 20. september kl 21:00. Maks 16 plasser (pga. covid-19), det er i utgangspunktet «førstemann til mølla». Ved flere enn 16 søkere vil plasser bli fordelt for å sikre flest mulig grupper og nye deltagere. Du vil få beskjed om du har fått plassen eller ei i løpet av 21. sept og du MÅ BEKREFTE plassen før 22. sept kl 21:00 for å beholde den.

Vi gleder oss til å dra på tur igjen.

Anette og Øystein

Stengt for kommentarer.