Siste dag på leir

Siste dag på leir

Rovere fra ØØK skriver dagbok og deler sine opplevelser fra Slagplan – Agenda roverleir på Tredalen sommeren 2021

19.juli 2021 – Skrevet av Teresa Brown

Lørdag startet som alle andre dager på leiren, vi stod opp rundt klokken åtte og spiste frokost. Etter frokosten pakken vi ned noen av sakene våre og gikk ned til kroområdet, der satt vi under stjerneteltet og staben avsluttet leiren ved  å takke oss alle for en fin uke og takket mannskapet på Havbraatt ved å synge kaptein Sabeltann. Etter dette gikk vi tilbake til teltet vårt og pakket ned alt av personlige eiendeler, utstyr og portal.

Det var rart å se det fine leirområdet vårt sakte men sikkert forsvinne. Når alt utstyret vårt var lagt til side, gikk noen av oss rundt i den halvtomme leiren for å spørre om noen av de vi ble kjent med ville signere skjerfet vårt, det var det mange som ville. Etter en stund kom vennene våre fra Bøler og Chillekongressen for å besøke oss en siste gang. Vi satte frem noen stoler og satte oss i en ring og snakket, en av oss hadde med seg spåkort noe som underholdt oss før vi skulle reise.

Rundt klokken halv tre lesset vi bagasjen vår i stabens henger og forlot Agenda 2021 og Slagplan for siste gang og kjørte hjemover. Vi skulle alle ønske at leiren ikke tok slutt, men var glade for å komme hjem til familie og varm dusj.

Agenda 2021 er  et minne for livet, vi fikk mange nye venner og en leiropplevelse vi ikke kunne klart oss foruten. Takk for nå.

Hilsen Fritt Vilt roverlag

Stengt for kommentarer.