Ledertrening Trinn 1 – Jeg er beredt

Ledertrening Trinn 1 – Jeg er beredt

Oppdatert Info 14. mars:

Når fristen for å melde seg på gikk ut i går kveld så var det 4 påmeldte til «Trinn 1 – Jeg er beredt». For å ha et godt kurs med god læring, gode samtaler og erfaringsutvekslinger så burde det erfaringsmessig være minst 10 deltakere. Derfor ser vi oss nødt til å avlyse Trinn 1 kurset nå til helgen (18. 20. mars).

Vi i ØØK planlegger å holde Trinn 1 kurs igjen våren 2023, og håper å se dere da. Hvis dere ønsker å ta trinn 1 kurset før den tid så er det ofte at kretsene rundt oss holder kurs, og kretsen kan være med å betale reise og deltakelse på de kursene, snakk med din gruppeleder om dette.

Vi ønsker deg velkommen til trening trinn 1 på Skrabberud speiderhytte. Trinn 1 er første kurs i grunntreningen i NSF. Kurset er åpent for alle rovere og ledere og er gratis for deltakere fra ØØK.

Lederkurset ble noe helt annet enn jeg hadde ventet meg! Jeg trodde vi skulle lese, jobbe, pugge og lære. Så klart gjorde vi det også, og det var lange økter. Men det ble også en veldig sosial og hyggelig helg hvor jeg fikk mange nye venner. Her gjorde det ikke noe å komme uten å kjenne noen fra før, hadde jeg visst på forhånd hvordan det var hadde jeg ikke ventet til noen andre kjente ble med på kurs!

Gro, Deltaker på Trinn 1 kurs høsten 2021


Det er fint hvis du har hatt «lederstart» før du kommer på trinn 1, men det er ikke et krav. Kretsen holder lederstart i Askim 8. mars – les om det her

Når: 18. mars 18:30 til 20. mars 13:00
Hvor: Skrabberud Speiderhytte
Pris: Gratis for rovere og ledere fra ØØK, 400 kr for deltagere fra andre kretser.
Kart: Finner du her
Påmelding: Via min.speiding.no innen 13. mars. Begrenset antall plasser – «førstemann til mølla» men det er også et minste antall deltakere på 10.

Pakkeliste og program vil bli sendt ut pr. epost til deltagerne grei tid før arrangementet, epost adressen som står i min.speiding vil bli brukt.
Vi kommer til å være både inne og ute, uansett vær. Muligheter for å sove inne (på madrass på gulv) og ute.

Les mer om NSFs grunntrening og hvorfor være med på kurs her: https://speiding.no/medlem/ledertrening/kurs-i-grunntreningen

Vi håper å se mange av dere på trening. Husk at selv om du har tatt trinn 1 før så er det alltid fint med litt påfyll / gjentakelse.

Speiderhilsen
Ingunn Svae og Øystein Bøhler
Ledertrenere ØØK

Stengt for kommentarer.