Siste info før småspeiderleir 2022

Siste info før småspeiderleir 2022

I dag har vi gjort siste forberedende møte med ombud og teknisk. Ny flott gapahuk med lys og lydanlegg er testet og gjennomgang område og kretskonkurranse løype er gjennomført.

Kun dager igjen før det er mange spente speidere som skal på speiderleir, kanskje sin aller første! Så vi tenkte å gi ut litt siste info, før leiren.

8 speidergrupper er påmeldt til flokk og bever leir. De består av94 speidere fordelt på 15 patruljer. Ca. 30 ledere+. Vi mangler noen få postmannskap. Send gjerne en mail til flokk@ook.no hvis dere kan stille med en postmannskap til.

Innkjøring og utkjøring til leir går gjennom samme smale vei, så her må vi vise aktsomhet og kjør forsiktig.

Matlaging: Det vil være lov å bruke bålpanne med rist, samt gassbluss på benk godt opp ifra bakken. Det skal stå tilgjengelig brannslukker/vannbøtte ved varmekilde.

Infotavle: Det vil være en infotavle ved leirkontoret, hvor info vil bli hengt ut.

Førstehjelp: Det vil være et førstehjelpstelt på baksiden av huset med vakt.

Møteplass: Ved f.eks. brann etc. eller 3 korte støt i lydhorn, samles vi alle ved flaggstangen som er felles møteplass.

Vannpost: Vil være i forkant av huset.

Søppel: Det vil være mulig å tømme søppel i tilgjengelig søppelcontainer. Spesialavfall tas med hjem for levering. Egen beholder for plast.

Fredag: Mange har meldt sin ankomst rundt klokken 18.30. Leder gjør innsjekk, leverer helsekort og får tildelt leirplass. Så blir det rigging av leir utover kvelden. Det vil være tilgjengelig varme fellesgriller hvor vi kan lage kveldsmat. Ledermøte klokken 21.00.

Klokken 22.00 forbereder vi oss til natta med tannpuss, vask og en tur på toalettet. Klokken 23.00 skal det være stille. Noen barn vil sikkert være tidligere trøtte, og det er selvsagt mulig å legge seg tidligere.

Lørdag og aktivitetsdag: Klokken 7.45 er det revelje og vi kler på oss, står opp. 08.00 vil det være flaggheis og alle skal være med. Etterpå forbereder vi frokost og gjør unna den. Klokken 10.00 starter 8 spennende gruppebidrag som vil være fordelt ut på 4 økter denne dagen.

Speidergruppene gjennomfører en planlagt økt fordelt på utdelt plan ved innsjekk. Tanken bak er at både speidere og ledere skal få mulighet til å bli bedre kjent og danne vennskap på lik linje og gjøre artige aktiviteter sammen. Det vil være lunsj klokken 13.00-14.00 og vi har middag 18.00-20.00

Klokken 20.00 skal vi ha leirbål. Her kan vi gjerne ta med et sitteunderlag å sitte på. Vi ønsker at speidere skal være med å bidra til leirbålet med vitser, leker og sketsjer. Her har vi allerede fått inn noen innspill og det kommer nok flere. Som kvelden før forbereder vi oss til natten klokken 22.00 og det skal være stilt etter 23.00.

Søndag og Kretskonk: Klokken 7.45 er det revelje og vi kler på oss, står opp. Flaggheis klokken 08.00 deretter frokost. Husk postmannskapsmøte klokken 09.30

Klokken 10.00 skal vi være klare til oppstilling kretskonkurranse. Ta med drikkeflaske og gjerne matpakke. Siden dette er første gangen for mange vil dette være en ny erfaring. Klokken 13.00 avsluttes konkurransen og vi kan begynne nedrigging av leir frem mot premieutdeling og avslutning 14.30 …vi skulle være klare for hjemreise etter 15.00

Husk å ta med: Helsekort på speidere, drikkeflaske, solkrem og myggmiddel. Ledere må gjerne ta med en favorittkopp, kaffe vil være tilgjengelig. Oppfordring til å merke klær, utstyr og speiderskjerf.

Vi gleder oss til sammen skape en minnerik småspeiderleir!

Stengt for kommentarer.