Andre leirdag

Andre leirdag


Rovere og ledere fra Askim og Tomter speidergruppe er på tur til Kandersteg i Sveits og deler sine opplevelser med oss! Følg med for oppdateringer igjennom hele uka!

04. JuliSkrevet av Guro Nilsen.

Vi sto opp til frokost klokka åtte og spiste brødmat med diverse pålegg. Så gikk noen av oss til leirkiosken for å se på alle merkevarene fra Kandersteg. De hadde mye fint så ingen av oss klarte å la være å bruke litt penger. Etterpå gikk noen ned til sentrum for å handle mat til resten av dagen og litt til dagen etter. Da de kom tilbake smørte vi matpakker, smurte oss med solkrem og forberedte oss på å gå til Blausee.

Kvart over tolv begynte vi avmarsjen.

Det var en veldig fin tur hvor vi fikk se mange fantastiske fjell, fine hus og til og med spist lunsj med noen flotte kuer.

Ca. ti på halv tre kom vi frem til blausee.

Vannet var så klart at man kunne se alt som var på bunnen. Da vi var på veg rundt vannet begynte det å regne. Heldigvis hadde alle med seg en form for regnjakke. Noen av oss møtte også gruppa fra New York og ble med dem for å se på alpakkaer.

På grunn av regnet bestemte vi oss for å ta bussen hjem ca. ti over halv fire. Der møtte vi noen Canadiske speidere og vi tok bussen med dem og de fra New York.

Da vi kom til stasjonen gikk noen av oss for å lage middag mens de andre gikk innom noen butikker i sentrum. Middagen ble pasta med tomatsaus, paprika, gulrøtter, kidneybønner, mais, pølser og diverse krydder. Vi begynte å spise ca. klokka seks. Etter middag ble oppvasken tatt. Resten av kvelden gikk til kos og å menge seg med de mange andre speiderne. For eksempel lærte noen av oss noen nye kortspill med både de Irske og Amerikanske.

Tusen takk for en strålende dag, Kandersteg!

Stengt for kommentarer.