Tredje leirdag

Tredje leirdag

Rovere og ledere fra Askim og Tomter speidergruppe er på tur til Kandersteg i Sveits og deler sine opplevelser med oss! Følg med for oppdateringer igjennom hele uka!

05. Juli – Skrevet av Nina Aanestad.

Vi begynte dagen med felles frokost klokka 8 som tidligere. Noen av oss gikk for å prøve å finne ut av hvordan klesvask-ordningen på leiren fungerte, men dette har vi fremdeles ikke benyttet oss av. Vi lærte også mer om det gode resirkuleringssystemet her i Sveits som også brukes i leiren.

På formiddagen gikk vi den 20 minutter-lange turen fra leiren til den sjarmerende byen Kandersteg. Her delte vi oss, og gikk innom en dagligvarebutikk, suvernirbutikk, bokhandel, sportsbutikk og et bakeri. Noen kjøpte også postkort og sendte disse hjem.

På bakeriet spiste vi deilig mat, og noen av oss søkte også tilflukt fra sola i en lekehytte på lekeområdet ved siden av bakeriet. På dagligvarebutikken kjøpte vi inn mat til lunsj og middag.

Da vi kom tilbake satt vi fram ting til lunsj og nøt finværet. Vi hang etterhvert ut soveposer og åpnet telt til lufting, før vi gikk og spilte kort i de åpne felleshyttene på området. 

Da det etterhvert ble tid for middag, lagde noen av oss en svært god kikertgryte med ris. Etter oppvasken hadde vi mye fritid, og ettermiddagen og kvelden gikk til blant annet sosialisering og kortspill.

Kanadiere satt seg ned utenfor leirområdet vårt og hadde stort utvalg merker å bytte bort. Dette benyttet noen av oss seg av, og sitter igjen med artige merker:) 

Denne dagen var ganske avslappende, men vi fikk likevel opplevd mye.

Stengt for kommentarer.