Fjerde leirdag

Fjerde leirdag

Rovere og ledere fra Askim og Tomter speidergruppe er på tur til Kandersteg i Sveits og deler sine opplevelser med oss! Følg med for oppdateringer igjennom hele uka!

06. Juli – Skrevet av Maren Hjemmen.

Alle møtte opp til frokost kvart på sju på morgningen. Noen var litt trøttere enn andre(blandet annet meg selv). Etter frokost lagde vi matpakker og begynte å gå fra leirplassen kvart over sju med retning mot Kandersteg sentrum. Det gikk ikke mye venting før bussen kom og vi fant oss et sete hver. Etter en time, kom vi fram til Adelboden. Vi gikk oppover bakken helt til vi kom fram til Our Charlet. Jeg med fire andre ble igjen på Charlet mens de andre gikk oppover ved Bunderspitz fjellet. Vi som ble igjen gikk rundt og fikk oppleve hva Charlet hadde å tilby. Mange av oss kjøpte på gavebutikken. Vi la igjen notater på en noteboard som var på veggen. Vi la igjen norske merker på en board som hadde merker fra hele verden. Vi la pin på en verdenskart sånn at de viste at Norge har vært her og flere av oss ringe og fortalte til venner og kjære hvor vi var.

Etter vi fem hadde gått rundt og sett, gikk vi til en bålplass ved for å spise lunsj. Etter en fin lunsj med fint vær begynte vi å gå nedover. Vi fikk is og ventet på bussen som ville ta oss tilbake til Kandersteg. Da vi kom fram gikk lederen vår Marie til Coop for å handle litt til middag, vi andre gikk til ulike butikker for å kjøpe gaver til kjære og noe til oss selv. Etter det tok vi bussen tilbake til leiren. Vi begynte å lage mat imens noen av oss slappet litt av. Ikke lenge etter kommer de andre fra de høye fjellene. De virket overraskende ikke så slitne. Etter de hadde dusjet fortale vi hverandre hvordan turene våres har gått. De pratet mest om den fantastiske utsikten de fikk omringet av blomster og kuer.

Vi spiste pølse og pasta med grønnsaker til middag og alle ble mette. Jeg og Victoria tok oppvasken og hørte på rapping mens vi vasket. Mange ville dra på rovernes leirbål som skulle være i kveld, men den ble avlyst i siste liten. Flere sprede seg rundt, men jeg og Marie spilte idiot med litt snacks. Etter hvert kom flere fra gruppa vår og ville spille sammen med oss. Andre fra vår gruppe gikk rundt og byttet skjerfet og merker og ble bedre kjent med speidere fra andre land. Etter en god stund begynte folk å legge seg, alle var i sengen før tolv.
Dette var loggen fra Maren onsdag

PS: alle var faktisk veldig sliten etter turen.
PS: teltene var ikke vanntette (fra Aurora sin første leirdag)

Stengt for kommentarer.