Femte Leirdag

Femte Leirdag

Rovere og ledere fra Askim og Tomter speidergruppe er på tur til Kandersteg i Sveits og deler sine opplevelser med oss! Følg med for oppdateringer igjennom hele uka!

07. Juli – Skrevet av Teresa Brown

Vi våknet alle til vanlig tid, tidlig, selv om vi ikke hadde planer for dagen. Etter frokost gikk vi bort til fellesområdene for å lade telefoner, spille kort og lese. Etter en stund kom den andre norske speidergruppen fra Sandnes bort til oss og spurte om vi ville være med å spille volleyball, det ble vi med på, senere kom også to av våre amerikanske venner. Etter å ha spilt volleyball en stund dro vi til hvert for oss, men spilte volleyball igjen litt senere mens vi spurte om signaturer fra vennene våre på Kanderstegskjerfene.

Etter nok en volleyballkamp inviterte vi amerikanerne til lunsj, de syntes at maten vi fikk servert var gourmet i forhold til deres egne tørre brødskiver uten pålegg. Etterpå spilte vi fotball med irene og noen mindre speidere som ble med, vi spilte i to og en halv time. Senere ble vi med irene til Kandersteg sentrum hvor vi så på hesteshow og hoppet i hoppeslott, vi tok bussen tilbake. Maren, Marie og Hans Erik lagde en veldig god middag bestående av potetmos, pølser og falaffel. Mot slutten på dagen var vi invitert til amerikansk leirbål, dette var en spesiell opplevelse for oss norske speidere med en fullstendig annerledes speiderkultur, men det var mye som minnet om våre egne leirbål, med sketsjer, vitser og yoggi. Vi ble igjen etter leirbålet og lekte noen amerikanske bålleker til solen gikk ned og vi tilslutt måtte legge oss. 

Stengt for kommentarer.