Peff 2 – 21. – 22. oktober

Peff 2 – 21. – 22. oktober

Speiderombudet og ledertrenerpatruljen i ØØK inviterer til Peff 2 kurs i Åsermarka i Askim. Peff 2 omhandler patruljen på tur så derfor er kurset lagt opp som en patruljetur med Elghytta som «Basecamp»

Sted: Ved Elghytta i Åsermarka i Askim, oppmøte og avslutning ved parkeringen til Skansehytta – kart
Dato: 21. –22. oktober 2023
Oppmøte: Lørdag kl 10:00
Vi avslutter: Søndag ca kl 13:07
Pris: Gratis deltagelse for deltakere fra ØØK, 500 kr for deltakere fra andre kreser. Det er et «noshow gebyr» på 500 kr hvis man ikke møter opp. Sykdom er godkjent fravær, men det må meldes i fra om på forhånd.
For hvem: Alle Troppsspeidere som har gjennomført Peff1
Påmelding: Gruppevis via min.speiding snarest og innen 17. okotober

Les hva NSF skriver om patruljeførerkurs her: https://speiding.no/laer-ledelse/ledertrening/patruljeforerkurs

Pakkeliste:
Vi stiller med mat og drikke til kurset, samt tarper og stormkjøkken med kjøkkenutstyr for laging av mat. Deltakerne må ha med personlig utstyr for å være og sove en helg ute på høsten uansett vær. Vi skal sove patruljevis under tarper (som vi har med). Utover personlig turutstyr må speiderne huske spesielt på dette:
– Skrivesaker
Helsekort ferdig utfylt
– Drikkeflaske (ca. 1 liter) med drikke og spisesett
– Minst 1,5 liter med vann til felles bruk
– Plass til fellesutstyr i sekken
– «Mulepose»; en pose (ca. 2 liter, gjerne lynlåspose) med knust kjeks, mørk sjokolade i biter, nøtter, rosiner og kvikklunsj i biter. For å fylle på energi på turen. NB! Ikke del muleposen din med andre, tenk på alleriger og hygiene 😉
– OBS! Vi har med godis til alle, så man skal ikke ha med det selv.

Tips til pakkeliste kan du finne på pakkeliste.net

NB! Elghytta er to gapahuker som vil bli brukt som «basecamp» under kurset. Det er ikke en hytte, vi er ute hele kurset. Det er ca 1-1,5 km å gå fra parkeringen til «basecamp».

Lederinfo: Vi ønsker at alle grupper som sender speidere sender med en erfaren leder som hjelper til med veiledning under kurset slik at de kan se hva speiderne lærer og bruke det i egen gruppe senere. Navn og nummer til denne personen skrives inn i påmeldingen på min.speiding. Erfaringsvis så er dette også en veldig fin arena å utveksle speidererfaring, drikke god kaffe og bli kjent med andre ledere og vi serverer god mat. 

Kursansvarlige blir Marianne, Håkon og Øystein fra Askim Speidergruppe

Stengt for kommentarer.