Rapport fra Peff 2

Rapport fra Peff 2

Vi hadde en kjempefin tur i Unåsskogen i Tomter, det var glade speidere og været var flott! 10 speidere fra Spydeberg, Askim, Tomter, Fossekallen og Borg fikk prøve seg på å være peff på tur. De lagde god mat, bygde leir, snakket om hjemlengsel, tente bål, lekte og planla neste patruljetur.

Bilder fra kurset kan du se her: https://goo.gl/photos/a57jgsUmsrNUJpSa8 

Peff 3 foregår i egen gruppe. Peffene skal sammen med patruljen sin planlegge og gjennomføre en patruljetur innen ett år etter peff 2 (altså innen 31. okt 2017). Peff 3 er fordypningsmerket «Patruljehaik«, de som har tatt peff 1 og peff 2 kan da sette fordypningsmerket i midten på peff1/2 merkene.

En liten ekstra ting – hvis patruljefører sender meg (speiderombudet) loggen fra turen (også før 31. okt 2017) – og jeg synes det er en god logg så vil patruljen få en liten gave fra Speidersport.
For å bli regnet som en god logg så skal den inneholde: klokkeslett og dato, værmelding for hele turen, hvem som var med, hvor turen startet, rastesteder, hvor man sov, hvor man avsluttet, hva man spiste, hvis man trente på noen speiderting – tok merker el lign, hjemmeleder og ikke minst noen gode historier fra turen. Man burde minst ha et loggpunkt pr time man er borte på turen. Loggen sendes til tropp@ook.no

 

Stengt for kommentarer.