Jamboreeliv

Jamboreeliv

Tekst og bilder: Sivert Ludvigsen

Jamboreeliv 29. juli | Klokka ringte 05:30 og vi var klare for «the ropes». Ettersom aktivitetene fort fylles opp bestemt vi oss for å stå opp tidlig denne dagen for å slippe mange timer i kø. 

Trøtte og ikke helt opplagte gikk vi til «the ropes». Avstandene er store her så vi brukte ca 25 min på å gå. 

Foto: Sivert Ludvigsen

«The ropes» er lignede klatring på grensen som vi har i Østfold. Det er en løype i trærne bestående av ulike hindre. Her var det ulike muligheter i samme løype, så vi som gikk sammen kunne ta samme løype og allikevel få ulike vanskelighetsgrader på hindrene etter hva vi ønska.

Runden var veldig morsom, men vi ble litt skuffa over lengden.

Vi var tilbake på leirområdet rundt 11. En del av de andre i tropp 13 var også på leirområdet, så vi bestemte oss for å lage felles lunsj. Noe vi ikke har gjort så mye her før. Det ble pannekake, eggerøre og sprøstekt salami.

Siden denne dagen var veldig varm ble det noen timer i skyggen med kortspill og avslapping.

Foto: Sivert Ludvigsen

Senere på dagen var det dovask som stod på agendaen. Mye morsommere enn man skulle tro. Det ble mye latter.

Vi avsluttet dagen med et middags samarbeid med Irland, Mexico og Canada. En patrulje i vær tropp skulle være vertskap for en patrulje fra vær av de andre troppene. 

Min patrulje var hos Irland. Vi ble servert pasta med en saus bestående av ulike bønner, grønnsaker og kylling. Brownie til dessert. Veldig morsom greie som ga oss nye bekjentskaper.

Foto: Sivert Ludvigsen
Stengt for kommentarer.