Hjemreise

Hjemreise

Tekst: Mathilde Svae

I dag ble det en tidligere morgen enn de fleste kanskje ville satt pris på, men grunnen var at vi skulle være klare ved bussen halv syv. Så derfor begynte dagen allerede halv seks. Det var ikke tid til å ligge lenge i soveposen, for teltene skulle pakkes ned. Vi kom oss til bussen, og en busstur på rundt seks timer stod oss i vente.

De første timene på bussen ble brukt til soving av de fleste, men alle kviknet til når vi stoppet halvveis. Der var det muligheter for å kjøpe mat, ha en dopause og kjøpe med diverse ting til resten av bussturen. Men merket at energinivået endret seg ganske fort, og det ble mer god stemning på bussen etter dette.

Da vi kom frem til universitetet vi skulle sove på ble det noe kluss så vi måtte vente utenfor utrolig lenge. Tiden ble for noen fylt med søvn, og for andre fylt med lek og moro. Da vi etterhvert fikk utdelt rom var gleden stor når vi kunne ta en dusj i varmt vann for første gang på lenge, og alle fikk sove på ett rom hver. Etter å ha vært med mange mennesker konstant i flere uker setter man ekstra pris på litt personlig rom.

Da klokken nærmet seg halv syv gikk turen mot China Town i sentrum. Vi skulle ut for å spise middag. Troppen dro samlet til og fra, men det var fritt hvem som gikk sammen. Min gruppe fikk også presset bitte litt shopping i tidsskjemaet, og et litt ordentlig restaurantbesøk for å avslutte turen med. Deretter gikk turen tilbake til skolen, og det var bare igjen å pakke og gjøre seg klar til hjemreise.

Stengt for kommentarer.