Viktig info om Vandrertur #9.3

Viktig info om Vandrertur #9.3

Denne gangen er det ikke så mange som blir med på vandrertur. Vi som arrangere mener at det er viktig at vi har speiderturer og opplegg som vanlig i disse tider, men vær klar over at turen kan bli avlyst hvis det ikke er forsvarlig å arrangere mtp Covid-19/Korona eller hvis det blir mange avmeldinger. Informasjon om dette vil bli gitt pr. epost, facebooksider og her på ook.no

Tider, sted og rom:

  • Oppmøte: Fredag 25. september 18:43 på parkeringen ved Skrabberud
  • Hjemreise: Vi er ferdige søndag 27. september kl 12:00 ved Skrabberud
  • Kart: http://bit.ly/Skrabberud

Opplegget for turen er som følger:

  • Fredag – Vi møtes utenfor hytta, snakker om viktige ting som lefse vs. skjell til taco mm. før vi henger opp køyene våres, spiser taco, spiller kort, setter mobiler til lading og koser oss. De som vil sover ute, andre sover inne med god koronasikker avstand
  • Lørdag – Frokost servers inne etter flaggheis, Marius kommer å snakker med oss litt om hvordan få til litt bedre bilder på tur. Lunsjen lages ute på bål mens vi tar bilder av den. I løpet av dagen får også alle mulighet til å få tatt gode portrettbilde i speideruniform. Hele lørdagen går altså til å ta bilder og å lage mat sammen. Middagen er denne gangen wok. På kvelden har vi leirbål ute, før fortsetter med bildetaking i mørke og kortspill. Vi alle sover ute natt til søndag
  • Søndag – Frokost servers inne etter litt senere flaggheis. Vi rydder ned køyer og utstyr, rydder ut av hytta, snakker om turen, og drar hjem glade og fornøyde etter nok en flott speidertur.

Rammen for turen er som alltid bål, skog, turmat fra bunnen av, leirbålsprat, patruljedrift, samarbeide, bushcraft, mindfullness og hyttekos. Det er lagt opp til en god del egentid / fritid på denne turen så vi får godt med tid til å sitte ved bålet, slappe av, kose oss, ta bilder og bli bedre kjent.

Covid-19 / Korona

Har du, eller noen i din omgangskrets symptomer på Covid-19 / Korona så er det veldig viktig at dere ikke er med på denne turen. Meld fra til Øystein på tlf 91550554 / epost oystein.bohler@gmail.com hvis dette er tilfelle. «Er du i tvil – så er du ikke i tvil». Det blir helt sikkert flere vandrerturer fremover, så det blir mange muligheter for å være med hvis du føler at du ikke kan være med på denne.

Vi har laget gode rutiner for å kunne gjennomføre turen på en smittesikker måte. Det er viktig at alle har med antibac til personlig bruk når håndvask ikke er tilgjengelig. Vi vil ha ekstra fokus på håndvask og hygiene.

Pakkeliste:

Det du vanligvis har med på en høst/vintertur med aktiviteter og overnatting ute uansett vær.
Pass spesielt på å huske dette:

  • Antibac til personlig bruk.
  • Hengekøye, hvis ikke du har avtalt å låne. Husk at når du skal sove i køye er det viktig at du har med liggeunderlag og varmish sovepose.
  • Det kan være kaldt å ta bilder da man ikke er så mye i bevegelse, så ta med litt ekstra varme klær.
  • Drikkeflaske med vann (min 1 liter) og spisesett.
  • Tøfler / tykke sokker til å bruke på hytten
  • Lommelykt
  • Pakk i bag, vi skal ikke gå mange meterne denne gangen og bag er lettere å holde orden i.
  • Alle skal ha med speiderskjorte (hvis du har) og skjerf. Skjorten skal være pakket pent ned i bagen og skal burkes når deltagerne får beskjed om det. Skjerfet har vi på oss alltid (bortsett fra når vi sover)
  • Mobil og kamera, og lader til begge deler (husk også på minnekort til kamera ol.). Mobilen skal ikke brukes annnet enn under fotoøkter. (Høyttalere, radio ol. blir igjen hjemme)

Spørsmål: Send meg en epost til oystein.bohler@gmail.com

Vi gleder oss veldig til å dra på tur med dere!

Speiderhilsen
Kenneth, Anette og Øystein

Stengt for kommentarer.