Flåtebygging og escape room

Flåtebygging og escape room

Rovere fra ØØK skriver dagbok og deler sine opplevelser fra Slagplan – Agenda roverleir på Tredalen sommeren 2021

16.juli 2021 – Skrevet av Guro Nilsen

Vi våkna og spiste frokost rundt klokka 09:00 og gjorde oss klare for den første oppgaven for dagen «vannaktivitet». Vannaktiviteter gikk ut på å bygge en flåte med hjelp av fire tomme tønner, ti raier og ubegrenset mengde med tau. Flåten skulle flyte og alle på laget skulle få plass. Denne oppgaven gikk ikke så bra for oss og det endte opp med at vi måtte gi oss etter at vi fant ut at vi ikke kom til å klare og padle noe særlig. Det var heller ikke forsvarlig å få den ut på dypt vann, siden Aurora og Guro falt i klem ute på vannet.

Da vi ble ferdig bråsydde vi ferdig redeaignsoppgaven vår (en fantastisk anorakk) og leverte inn i det vi hentet maten til lunsj. Klokka 14:00 skulle vi ta ferge til Fredrikstad for å dra på escape room sammen med resten av gruppe 3 og hele gruppe 4. Da vi kom til lokale fikk vi med oss to mjøsinger, Øyvind og Eivind og ble tildelt rommet tresaure 1. Rommet gikk ut på at laget skulle dele seg i to og samarbeide om å åpne gitterdøra som skilte dem. Vi klarte oss rimelig bra helt til vi kom frem en av kodelåsene. Etter mye tenking kom arrangøren inn og måtte hjelpe oss. Det værste var at vi kunne koden og alt vi trengte, men at vi bare ikke ville røske for hardt i låsen. Likevel vil vi nok si at det var en fin opplevelse og vi kunne helt klart tenke oss å gjøre noe lignende igjen.

Da vi var ferdig måtte vi traske fort ned til brygga igjen for å begynne på hjemveien. Det var en kjapp tur innom mathuset og så var vi klare til å lage vegetar bolognese. Den var utrolig god, men vi rakk ikke vaske opp før 20:00, da avsluttningsleirbålet startet, så oppvasken var velkomstkomite da vi kom tilbake. Avslutningsleirbålet var koselig og vi lekte noen leker, sang noen sanger og fikk en stemningsfull konsert med på kjøpet. På leirbålet ble det også utdelt premier til vinnerne av de diverse oppgavene vi fikk i løpet av leiren. Det var da vi kom på første plass for den flotte anorakken vår og vi vant et gavekort på 100kr per person på laget til å bruke i kroa. Resten av natten og morgenen ble brukt på å spille kort og snakke med felles rovere.

Stengt for kommentarer.