Kretskonkurranse tropp 2012

Kretskonkurranse tropp 2012

I helgen var det igjen duket for god gammel dags kretskonkurranse, denne gangen arrangert av Tomter speidegruppe. Fredag ettermiddag kom ca. 300 speidere og ledere til gamle og erværdige Vestre Bråte i Hobøl, hvor det i løpet av kvelden ble en fin minileir. Værgudene smilte til oss og det var flott vær hele helgen – dog var det noen som frøys litt om nettene.

Oppstilling før flaggheis lørdag morgen
Oppstilling før flaggheis lørdag morgen

Kretskonkurransen var delt opp i 13 oppgaver alt i alt. Det var en rundløype i idyllisk natur på lørdag og søndag hvor speiderne fikk testet sine kunnskaper. På lørdag ettermiddag var det matlagningskonkurranse, her fikk speiderne og dommerne fikk testet kokkeferdigheter. På kvelden var det duket for leirbål hvor hver patrulje skulle stille med underholdning, den skulle være max 3 minutter lang. Vi fikk se alt fra skuespill om sir Baden Powells liv til den kjente henteleken hvor deltagerne blir bedt om å hente de rareste ting – f.eks. midtstangen i en lavo eller noe enkelt som en brusboks.

Vinnerene til slutt ble gutta fra patruljen Hauk fra Halden, de fikk 268 av 300 mulige poeng og får dra til NM sammen med Langt langt borte fra Borg, Grevling fra Fossekallen og Ørn fra Borg.

Patrulje Hauk fra Halden med beviset på at de har vunnet kretskonkurransen 2012
Patrulje Hauk fra Halden med beviset på at de har vunnet kretskonkurransen 2012

Beste tropp ble i år Halden med 242,5 poeng.

Resultater for patruljer finner du her og for tropp her

Flere bilder fra konkurransen kan du se her. Har du bilder du vil dele fra konkuransen så send dem til web@ook.no

Stengt for kommentarer.