Roverjulebord 1. -2. desember

Roverjulebord 1. -2. desember

Det er snart klart for roverjulebord på Speiderborgen. Froskene roverlag har hatt siste planleggingsmøte i kveld og alt burde være klart for et bra julebord.

Det har blitt litt endring i planene, så maten blir ikke laget på bål og derfor blir det heller ingen mulighet til å være med å lære å lage julemat på bål – så den økten går ut.  

Oppmøte for alle blir ca 17:42 ish for velkomstdrink (husk at det er ca 106 trapptrinn opp fra parkeringen). Middag serveres fra ca. kl 18:32. Minner om at antrekk for middagen er speiderdrakt (speiderskjorte, skjerf og blå jeans)

Leirbrev #2 – Kragenäs 2019

Leirbrev #2 – Kragenäs 2019

Regionsleir på KRAGENÄS 2019 – Leirbrev 2

Temaet for leiren er 100% speiding! Det vil si 100% gøy for 100% av de som er på leiren, inkludert lederne! Kragenäs 2019 går av stabelen i Sverige 29. juni – lørdag 6. juli på det etablerte leirstedet Kragenäs rett over grensa.

Program

På leiren legges det opp til et tradisjonelt leirprogram med programøkter, haik for speiderne og leirbål. Lederne vil få en sosial leir, men også med faglig påfyll for de som ønsker det. Det skal selvsagt være egen roverleir!

Påmelding

Forhåndspåmeldingen er nå åpen frem til 15. desember. Forhåndspåmeldingen er ikke bindende, men vil bli brukt til å gi en pekepinn på antall deltagere leiren kan få. Forhåndspåmelding skjer i dette skjemaet: https://goo.gl/forms/U1h5WSxRURN71Rml1 Endelig påmeldingen skjer via min.speiding.no, den vil være åpen frem til 15. februar

Innkalling til utvidet kretsstyremøte med julemiddag

Innkalling til utvidet kretsstyremøte med julemiddag

Sted: Rakkestad Speiderhus
Dato/tid: Tirsdag 11. Desember Kl. 18:00 – ca. 21:00
Påmelding: Via web: http://bit.ly/UKSook18
Svarfrist: 5. Desember

NB! Det MÅ møte 1 representant for hver gruppe i kretsen

Du er herved invitert til årets siste UKS-møte. Vi opprettholder den påbegynte tradisjonen fra i fjor, og avslutter møtet med å spise julemiddag sammen.

Det skjer masse spennende saker i kretsen vår for tiden, og dette må vi prate nærmere om på dette møtet.

Agenda sendes ut senere, men noen saker som skal prates om er:

  • Regionsleiren på Kragenës sommeren 2019
  • Landsleiren i Askim 2021
  • Saker til Kretstinget 2019

Vi regner med at selve UKS-møtet vil vare fra Kl. 18:00 – ca 19:30 og så spiser vi julemiddag sammen etter dette.

Alt er selvfølgelig gratis

Speiderhilsen

Kretsstyret

Her kan du laste ned lapp til kjøleskapet