Trening trinn 3 – Ledelse av medledere

Trening trinn 3 – Ledelse av medledere


Ledertrenerpatruljen Artes Liberales inviterer til trening trinn 3 i Østfolds skoger 5-7. april 2024. Trinn 3: Ledelse av medledere er det siste trinnet i grunntreningen. Når du har gjennomført hele grunntreningen, har du gjort deg fortjent til «Bronseknappen». Den deles vanligvis ut av kretsen.

Kurset bruker naturen som ramme for læring og friluftsliv som metode – akkurat som ellers i speideren. Det gir deg de kunnskaper og ferdigheter som behøves for at du skal kunne lede arbeidet i en enhet i din speidergruppe. Trinn 3 fokuserer på speidermetoden som helhetlig tankegang og har speidermetoden som rød tråd i kursgjennomføringen. Gjennom tilbakemelding og evaluering får du mulighet til å reflektere over din egen lederstil.

Kurset er åpent for alle rovere og ledere i ØØK og andre kretser.

Du må ha tatt trinn 2 før du kan være med på trinn 3. Det er også ønskelig at du har vært aktiv leder i minst 6 mnd mellom trinn 2 og trinn 3.

Når: Forkveld: Tirsdag 2. april kl 18:30 – 21:00 – blir avhold digitalt for å få med oss alle.
Kurset er helgen: 5. april 18:30 – 7. april 13:00
Hvor: I Trømborgfjella i Østfold, med Skrabberud Speiderhytte som base
Pris: Gratis for rovere og ledere fra ØØK (det er et «no-show» gebyr på 500 kr hvis du ikke møter opp uten å si i fra minst 24 timer før, sykdom er godkjent fravær med må også meldes i fra om), 500 kr for deltagere fra andre kretser – faktura sendes til din krets etter kurset.
Påmelding: Via min.speiding.no innen 17. mars. Minimum antall deltakere 8 – maks antall 24 – «førstemann til mølla» prinsippet vil bli brukt

Pakkeliste og program vil bli sendt ut pr. epost til deltagere i grei tid før arrangementet, e-postadressen som står i min.speiding vil bli brukt.
Vi kommer til å være ute stort sett hele helgen, uansett vær.

Les mer om NSFs grunntrening og hvorfor være med på kurs her: https://speiding.no/ledertrening

Vi håper å se mange av dere på trening.

Speiderhilsen
Ledertrenerpatruljen Artes Liberales

Stengt for kommentarer.