Trening trinn 1: Jeg er beredt. 1-3. november 2024

Trening trinn 1: Jeg er beredt. 1-3. november 2024

Vi ønsker deg velkommen til trening trinn 1. Trinn 1 er første kurs i grunntreningen i NSF. Kurset er åpent for alle rovere og ledere og er gratis for deltakere fra ØØK. Vi lover god mat, god læring og gode diskusjoner.

Lederkurset ble noe helt annet enn jeg hadde ventet meg! Jeg trodde vi skulle lese, jobbe, pugge og lære. Så klart gjorde vi det også, og det var lange økter. Men det ble også en veldig sosial og hyggelig helg hvor jeg fikk mange nye venner. Her gjorde det ikke noe å komme uten å kjenne noen fra før, hadde jeg visst på forhånd hvordan det var hadde jeg ikke ventet til noen andre kjente ble med på kurs!

Gro, deltaker på Trinn 1 kurs høsten 2021

Det er fint hvis du har hatt «lederstart» før du kommer på trinn 1, men det er ikke et krav. Vi kommer til å holde lederstart i kretsen før Trinn 1 helgen

Når: 1. november 18:30 til 3. november 13:00
Hvor: Ikke bestemt enda – men det blir i Østfold et sted.
Pris: Gratis for rovere og ledere fra ØØK, 500 kr for deltagere fra andre kretser.
«No-show»: Vi har et «no-show» gebyr på 500 kr, som blir sendt hvis du ikke møter uten å si i fra minst 24 timer før kursstart. Sykdom er selvfølgelig godkjent fravær, men må også meldes ifra om.
Påmelding: Via min.speiding.no innen 18. oktober. Maks 25 plasser, det er «førstemann til mølla» men det er også et minste antall deltakere på 10.

Pakkeliste og program vil bli sendt ut pr. epost til deltagerne grei tid før arrangementet, epost adressen som står i min.speiding vil bli brukt.
Vi kommer til å være både inne og ute, uansett vær. Muligheter for å sove inne og ute.

Les mer om NSFs grunntrening og hvorfor være med på kurs her: https://speiding.no/medlem/ledertrening/kurs-i-grunntreningen

Vi håper å se mange av dere på trening. Husk at selv om du har tatt trinn 1 før så er det alltid fint med litt påfyll / gjentakelse.

Speiderhilsen
Ledertrenerpatruljen Artes Liberales

Stengt for kommentarer.