Gaupesteinshytta, Tomter Speidergruppe

Gaupesteinshytta, Tomter Speidergruppe

Gaupesteinshytta ble bygget 1947-1950 og tilhører Tomter Speidergruppe. Den ligger 3km utenfor «sivilisasjonen» og man bruker ca 1 time til å gå fra parkeringen. Det er ikke mobildekking ved hytta. Sommeren 2016 ble det montert nytt kjøkken, men uten innlagt vann. Utedo og vann på dunk er viktige stikkord!

Navn på hytta: Gaupesteinshytta

Adresse: Unaas marka

Koordinater: 59.69693, 10.99153

Antall soveplasser inne: Ikke noe spesifikt antall soveplasser. Overnatting i 2 store rom i andre etasje. Sovepose og liggeunderlag må man selv ha med seg. God plass til minst 30 speidere.

Soveplasser ute: Gode muligheter for utendørs overnatting i nærheten av hytta, men ikke noen klargjorte plasser. Man må ha med seg egen gapahuk eller sove under åpen himmel

Pris: Speidere betaler kr 500,-/døgn for leie av hytta

Kontaktinfo: Send forespørsel om booking til Christian Tefre (ctefre@gmail.com)

Aktiviteter i nærområdet: Det er store mulighete for turer rundt hytta. Gaupesteinen er en liten halvtime unna og på veien går man forbi grotter o.l. Det er gode mulighetet for klatring i ymse høyder og grader. Det er ikke klargjort noe spesielt til dette.

Annet av interesse: Hytta er åpen for servering alle søndager (10.00-15.00) fra januar til påske. Ved riktig føre går skisporet forbi døra til hytta. Ved utleie må leietaker ha pakket sammen og flyttet ut av hytta før salget starter.

 

Sist oppdatert: 27/1 2017

Stengt for kommentarer.