Leirbrev #2 – Kragenäs 2019

Leirbrev #2 – Kragenäs 2019

Regionsleir på KRAGENÄS 2019 – Leirbrev 2

Temaet for leiren er 100% speiding! Det vil si 100% gøy for 100% av de som er på leiren, inkludert lederne! Kragenäs 2019 går av stabelen i Sverige 29. juni – lørdag 6. juli på det etablerte leirstedet Kragenäs rett over grensa.

Program

På leiren legges det opp til et tradisjonelt leirprogram med programøkter, haik for speiderne og leirbål. Lederne vil få en sosial leir, men også med faglig påfyll for de som ønsker det. Det skal selvsagt være egen roverleir!

Påmelding

Forhåndspåmeldingen er nå åpen frem til 15. desember. Forhåndspåmeldingen er ikke bindende, men vil bli brukt til å gi en pekepinn på antall deltagere leiren kan få. Forhåndspåmelding skjer i dette skjemaet: https://goo.gl/forms/U1h5WSxRURN71Rml1 Endelig påmeldingen skjer via min.speiding.no, den vil være åpen frem til 15. februar

Pris

Prisen påleiren er satt til 2300,- per deltaker, og 1500,- for fulltidsstab.

Husstandsrabatt: Fra og med den tredje påmeldte fra samme husstand er prisen 1500,- kr.

Lederbarn fra 6 år og til troppsalder betaler 1000,-, lederbarn under 6 år er gratis (vil da ikke telles med i matutdeling).

Hvem er i prosjektgruppa?

Fredrik Rossow fra Romerike krets er leirsjef på denne leiren. Han har vært speider lengre enn han kan huske og ledet prosjekter som barnas camp villmark og friluftsLØFT. Om du vil nå han er det bare å sende mail på leirsjef@kragenas2019.no. Resten av prosjektgruppasetatssjefer blir presentert på nettsiden.

Kommunikasjon og informasjon

Leiren har nå fått en egen facebookside, https://www.facebook.com/Kragenas.2019 hvor ny
informasjon og små drypp om hva som skjer i prosjektgruppen blir postet.

På Instagram og Snapchat heter leiren Kragenas.2019, Og nettside, har vi også fått: www.kragenas2019.no

Stillingsutlysninger

Er du interessert i noen av dette, ta kontakt på Facebook, eller send mail til post@kragenas2019.no. Kommunikasjonsmedarbeid – til å hjelpe med tekster og informasjonsspredning 

Teknisk trenger flere, gjerne snekker, rørlegger eller elektriker. 
Leiren skal ha eget leirband, og for å ha leirband måvi ha musikalske speidere. Har du lyst til å være med i leirbandet send inn en søknad hvor du forteller hvorfor du vil være med i leirbandet, og et lite opptak av noe du spiller eller synger.

Ellers er det mange stabsoppgaver under selve leiren, her kan du melde deg via min.speiding.no. Påmeldingen vil åpne ganske snart.

Stengt for kommentarer.