Dagene før WSJ

Dagene før WSJ

Tekst og bilder: Mathias René Juelsen-Jacobsen

Dag 1: Vi måtte alle stå opp veldig tidlig for å rekke flyet som skulle gå ti over halv to. Flyet var forsinket, så vi endte opp med å dra en del senere enn det.For å komme til USA, mellomlandet vi først på Island, før vi så fløy videre til Dulles International Airport. På veien var det diverse sikkerhetskontroller og rutinesjekker. Derifra tok vi buss til University of Maryland, der vi bodde de fire første nettene av turen.

Dag 2: Dagen etter stod vi opp, spiste frokost og dro tidlig til Amerikas hovedstad, Washington DC. Der gikk vi rundt og så på monumenter som Washington Monument og Det Hvite Hus, også gikk vi på Smithsonian National Air and Space Museum.

Dag 3: Denne dagen dro vi på en fornøyelsespark som heter Six Flags. Her tok vi mange karuseller, samt at noen av oss badet og tok diverse vannsklier. Parken var delt inn i mange temaer eller områder, der et av disse het Gotham City. Dette området var dedikert til superhelter og karusellene var helt rå.

Dag 4: Dag 4 dro de som ville tilbake til Washington. Der dro vi innom National 9/11 Pentagon Memorial og Arlington National Cemetery. Deretter dro vi og shoppet og spiste.

Stengt for kommentarer.