AVLYST – Ledertrening Trinn 2

AVLYST – Ledertrening Trinn 2

OPPDATERT INFO 20. OKTOBER

Når den utsatte fristen for å melde seg på gikk ut i går kveld så var det 7 påmeldte til «Trinn 2 -Speiderprogrammet ». For å ha et godt kurs med god læring, gode samtaler og erfaringsutveksling så burde det erfaringsmessig være minst 10 deltakere. Derfor ser vi oss nødt til å avlyse Trinn 2 kurset helgen (28. – 30. oktober).

Vi i ØØK vurderer å holde Trinn 2 kurs igjen høsten 2023, og håper å se dere da. Hvis dere ønsker å ta trinn 2 kurset før den tid så er det planlagt kurs i Oslo krets 25-27. november .

Vi jobber med å få til en bedre samarbeid med lederkurs mellom nabokretser, når dette er i boks vil vi legge ut info på våre websider.

For å se info om kommende kurs og aktiviteter i nærheten så anbefaler vi dere å følge med på speiding.no/arrangementer og på min.speiding.no/activities.

Vi ønsker deg velkommen til trening trinn 2 på Askim speiderhus. Trinn 2 er kurs to i grunntreningen i NSF. Kurset er åpent for alle rovere og ledere i ØØK og andre fra andre kretser.Du må ha tatt trinn 1 før du kan være med på trinn 2. Det er også ønskelig at du har vært aktiv leder i ca. 1 år mellom trinn 1 og trinn 2.

Når: 28. oktober 18:30 til 30. oktober 14:30
Hvor: Askim Speiderhus (Tornerudveien 32)
Pris: Gratis for rovere og ledere fra ØØK, 400 kr for deltagere fra andre kretser.
Påmelding: Via min.speiding.no innen 19. oktober. Begrenset antall plasser – «førstemann til mølla»

Pakkeliste og program vil bli sendt ut pr. epost til deltagerne grei tid før arrangementet, epost adressen som står i min.speiding vil bli brukt.
Vi kommer til å være både inne og ute, uansett vær. Muligheter for å sove inne og ute.

Les mer om NSFs grunntrening og hvorfor være med på kurs her: https://speiding.no/laer-ledelse/ledertrening

Vi håper å se mange av dere på trening.

Speiderhilsen
Ingunn Svae og Øystein Bøhler

Stengt for kommentarer.