Velkommen til trening trinn 1: Jeg er beredt

Velkommen til trening trinn 1: Jeg er beredt

Snart er tid for trinn 1 kurs på Marker speiderhus. Det er nå 29 påmeldte deltakere så dette blir en god helg med mye læring, erfaringsutveksling og moro. Her følger litt viktig info om helgen:

Oppstart for kurset: Fredag 3. mars. kl. 18:30, vi er der fra kl. 18:00. Det blir servert lett kveldsmat fredag kveld. Kurset starter på fredag kveld og vi kommer til å måtte bruke all tid vi har i helgen for å komme igjennom alt på en god måte.

Avslutning: Senest søndag 5. mars kl. 13:00. Vi kan gi et sikkert sluttidspunkt til frokost søndag.

Lokasjon: Vi skal være på Marker speiderhus, Storemoen 5, Marker – kart: https://bit.ly/kart-trinn1 . Speiderhuset har innlagt strøm, vann og vanlige toalettfasiliteter. Det er greit med parkeringsplasser i området, men vi oppfordrer likevel til samkjøring.

Sove: Det er ca 14 senger/sofaplasser, pluss plass til noen egne madrasser på gulv. Tilgang til senger blir fordelt etter behov og avtale på fredagen. Vi oppfordrer sterkt til å fylle på #nattinaturen kvoten denne helgen, da det erfaringsmessig blir meget dårlig luft i fulle «sovesaler» etter en natt der.  NB! Velger du å sove ute så burde du komme i grei tid før 18:30 for å sette opp telt, køye el lign. slik at du er klar til oppstart 18:30 og slipper å knote med dette kl. 22:00 på kvelden. Det er greit med plass til telt rundt huset og plass til noen køyer.

Pakkeliste: Vi skal være ute og inne uansett vær hele helga, ta med klær etter vær og egne preferanser. Husk spesielt på følgende:

  • Spisesett og drikkeflaske – vi planlegger minst ett måltid ute
  • Skrivesaker og innesko
  • Kopp til kaffe / kakao ol. 
  • Kosedyr, hvis du ønsker det for å sove bedre.
  • NB! Vi har med deltakere med allergier så vi ber deg om å ikke ta med eget snacks eller godis. 
  • De som skal sove inne må ha med: pute, sovepose og strekklaken, som legges utenpå madrass og eksisterende laken

Vi ordner alt av mat, drikke, fika og kveldssnack til leirbålet. Har du allergier / matpreferanser du ikke meldte fra om i påmeldingen så er viktig at vi får vite om det snarest. 

«Hjemmelekse»: Gå igjennom egenlæringsopplegget «Introkurs» som du finner her: https://speiding.no/node/1672, les deg gjerne opp på Speidermetoden også, du finner det på samme side.

Mobil / PC: Under øktene og når vi er sammen så ønsker vi at mobiler skal være avslått / satt på lydløs og i lommen. I pausene vil det være mulig å bruke dem. Det er ikke behov for PC el. lign. på dette kurset.

Introkurs / lederstart: Det er fint hvis du har gjennomført lederstart i din krets før du kommer. I ØØK skal vi ha introkurs og ledersamtalen mandag 27. februar – les om det her: https://ook.no/wp/2023/02/05/introkurset-og-ledersamtalen-varen-2023/

Spørsmål: Har du spørsmål eller kommentarer, så kan du sende de til Øystein på oystein@askimspeidergruppe.no Vi gleder oss til å møte dere alle for en fin helg med læring

Speiderhilsen Rune, Anne Margrethe, Ingunn og Øystein

Vedlegg: Alle deltakere har fått tilsendt epost med deltakerliste for å avtale samkjøring, har ikke du fått det så send en epost til oystein@askimspeidergruppe.no snarest.

Stengt for kommentarer.