Invitasjon til kretstingshelg i Østre Østfold krets

Invitasjon til kretstingshelg i Østre Østfold krets

Lørdag 8. og søndag 9. februar er det duket for Kretsting og aktiviteter for rovere, speidere fra førerpatruljene og ledere. I år er det Tomter speidergruppe som er teknisk arrangør, de har leid Tomter skole og Gaupesteinshytta hvor vi det meste av aktivitetene og selve kretstinget vil foregå.

Aktiviteter lørdag

Som i fjor har vi også i år aktiviteter på lørdagen før kretstinget. På lørdag er det oppmøte kl 12:00

  • Ledere blir på Tomter skole og skal ha aktiviteter, sosialt og god mat.
  • Speiderne og roverne skal på Gaupesteinshytta og ha en runde med aktiviteter der. De overnatter på hytta fra lørdag til søndag

Noen av aktivitetene skjer ute – så husk klær og utstyr etter vær og forhold. Husk liggeunderlag og sovepose. Dere trenger ikke ha med egen mat, men vi må ha beskjed i påmeldingen om det er noen som har spesielle behov angende mat allergier

Det vil bli langt til rette for en idemylding rundt Kretsleir 2015. Det vil en av aktivitetene på lørdag både for speidere, rovere og ledere. På søndag er det ønskelig å sende over henstillinger fra kretsing til det nye kretsstyret på hva flertallet ønsker seg av kretsleir i 2015

Kretstinget

På søndag er registrering for kretstinget mellom 10:00 og 10:30. Det vil være et informasjonstorg om sakene som skal opp på møter fra søndag morgen og frem til møtet starter.

Selve tinget vil starte kl 12:00. I tiden mellom registering og tinget vil vi ha et informasjonstorg. Vi regner med å være ferdig før kl 16:00.

Fra vedtektene:

«Gruppenes representanter til kretstinget velges av og blant gruppetingenes medlemmer. Representanten er: Gruppeleder og én valgt representant for hver påbegynt 10. betalende medlem i henhold til siste årsmelding. Det velges også vararepresentanter.

Minst 1/3 av gruppens representanter skal være speidere eller rovere. Roverrepresentantene må i denne sammenheng være under 25 år ved utgangen av det kalenderåret kretstinget møtes. Dersom gruppen ikke har slike representanter, mister gruppen disse stemmene.»

Saksliste og saksdokumenter vil være tilgjengelig her på http://ook.no og sendes til gruppeledere senest 26.01.14.

Påmelding

Påmelding gruppevis på mail til kretsstyre@ook.no

På grunn av matbestilling er påmeldingsfrist er satt til 01.02.14.

Kart og veibeskrivelse vil du finne på våre websider

Håper å se mange av dere hele helga!

Spørsmål til Geir O. Larsen (95756067 / kretsleder@ook.no )

Speiderhilsen

Tomter speidergruppe og kretsstyret i Østre Østfold krets

Stengt for kommentarer.