Minileir 2023

Minileir 2023

Velkommen til årets villeste arrangement for vandrere og rovere!

Minileir er et sosialt arrangement med lang tradisjon i Follo krets, og i år utvides arrangementet slik at enda flere kan være med på moroa. Årets Minileir er et samarbeid mellom Follo, Fredrikstad, Romerike, Øvre Buskerud og Østre Østfold kretser og holdes i Nesparken i Moss 8-10. september.

Årets tema er «cowboy» og helgens aktiviteter inngår i en lagkonkurranse hvor speiderne har mulighet til å vinne en heftig premie. Det blir selvfølgelig også mulighet til å innhente poeng for kostyme, så hent fram cowboyhatten og de gamle skinnstøvlene dine og bli med på moroa! Dere bestemmer selv lag og hvor mye innsats dere har lyst til å legge inn i konkurransen, så ikke la dere skremme vekk av dette om dere ønsker en rolig og sosial helg sammen med andre speidere.

Følg oss på Instagram for oppdateringer om årets Minileir og bilder fra tidlige år: https://instagram.com/minileir_?igshid=Y2I2MzMwZWM3ZA==.

Mer info finner du under arrangementet på min.speiding. Obs! Det er gruppepåmelding. Ønsker du å være stab? Send oss en mail!

Har du spørsmål, kommentarer eller behov vi burde vite om? Send en mail til maya.dahl@speiding.no. Ta med deres villeste kostymer og bli med oss i Nesparken 8-10. september. Vi gleder oss!

Stengt for kommentarer.