Bli med sommerleir på Nordtangen

Bli med sommerleir på Nordtangen

Oppdatert 11.02.2024: Link til påmedling og priser oppdatert.

Askim speidergruppe har i over 50 år hatt et veldig godt samarbeid med flere speidergrupper i de gamle vennskapskommunene våre i Sverige, Danmark og Finland. Det har blant annet gitt oss mange gode felles sommerleirer – Nordtreff – i de forskjellige landene.

I 2024 så er det igjen Norges tur til å arrangere Nordtreff og vi ønsker å invitere speidergruppene i ØØK til å bli med og kjenne på vennskapet man får på slike leire. Leiren blir som en tradisjonell Norsk kretsleir med haik, volleyball, bading, vennskap, mygg, ta sjansen, speiderspa og noen av våre nordiske tradisjoner for litt ekstra moro. Vi håper på å bli mellom 200 og 350 deltakere – fra alle 4 landene.
Dette er gir også en god mulighet for å øve på å dra på sommerleir med speidere fra andre land før Landsleiren i 2025

Det blir egen roverleir, hvis du er rover og har lyst til å komme på leir selv om gruppen din ikke er med så er hjertelig velkommen.

Sted: Nordtangen speidersenter ved Gran på Hadeland. Stedet er bygd for leir og er drevet av KM-speidere.
Når: 29. juni – 6. juli for troppspeidere og eldre, småspeidere er velkomne fra onsdag 3. juli.
Tema: SPACE! / Moderne speiding.
Pris: 2300 for full uke, 1300 for småspeidere halv uke, 1600 for leder hel uke og 1000 for leder halv uke. Stab 0 NOK. Betales før 1. mai kontakt oss for kontoinfo.
Påmelding: Bruk gruppepåmedling her: https://min.speiding.no/activities/view/3980 Bindende påmelding innen 22. mars 2024
Mer info: Sjekk ut websidene 2024.nordtreff.org for oppdatert info om leiren. Eller send oss en mail til 2024@nordtreff.org så svarer vi så godt vi kan. Send også en mail hit hvis du vil hjelpe oss å lage en flott leir.

Vi håper å se mange av dere på leir i sommer

Speiderhilsen
Leirsjef Øystein

PS: Vi har tillatelse fra kretsstyret til å legge ut denne infoen på kretsens sider

Stengt for kommentarer.